Google chrome vs Mozilla | ˙·٠•●♥ mia suka berangan™ ♥●•٠·˙


Assalamualaikum. saya kini mengambil tempahan untuk make up Dinner, Photoshoot, Tunang dan Nikah sekitar Melaka, Negeri Sembilan, Selangor dan Kuala Lumpur. Email me oke : gardisareyou@yahoo.co.uk

Join ChurpChurp Jom!

Monday, November 15, 2010

Google chrome vs Mozilla

Dicatat oleh m i a di 9:38 PM

 Assalamualaikum...


baru lepas dinner..malam ni makan pizza..pizza rm14 beli kat pasar malam teluk mas.. ohh memang femes pizza ni oke..memang taugeh tauke dia kaya raya la lepas ni..kalau rasa sedap and harga murah, confirm orang cari balik, kan..hehhee

ehem..ehem..acely saya tengah hangin pasal YM hampassgas saya tak bole nak on..ntah menatang hape tah..asek keluar error je..grrrr...

ym ni mula jadi mengong lepas google chrome saya tak boleh bukak..

tiap kali nak on, dia akan keluar 'website not found'..

benda yang sama jugak jadi sebelum format lappy haritu.. but sekarang jadi balik..grrr..saya syak sebab virus..

ke vista memang ada masalah dengan ym ni?ape pulak kena mengena ym dengan google chrome?

so sekarang saya guna skype aje...

korang kalu tahu cara nak settle problem ni, sila share oke..

seyes hangin satu badan sebab ym ni...ggrrrr

eh kejap..antara google chrome dengan mozilla..mane lagi best ek??
ok da..nak sambung buat keje...

thanks sudi singgah sini ek..nanti saya singgah blog korang balik..bizi siapkan tesis sekarang..so masa terhad..takpe..tunggu lepas exam ni oke...hhehehe

tata uolss..


~wassalam~

17 ulasan:

Rara Farah on November 15, 2010 at 5:46 AM said... BALAS

mozilla best sbb laju...google chrome orang kte byk mslh kalau guna...aritu nk tuka gak tp xjadi..xpsl2 kne format lappy nie kang..huhuh

iamnerves on November 15, 2010 at 5:47 AM said... BALAS

chrome bes!!

*neuron otak trpaksa dtingkatkn kuasa nak bace tulisan ni*
@_@''

mia on November 15, 2010 at 5:59 AM said... BALAS

rara :
btol la rara...selalu pon akk kena mcm tu..huhu..geram gile kot..


iamnerves :
akehkehkehhh...sabar je la ek..xpe, sikit hari lagi, tukar font laen pulak..

Aizuddin Hanis on November 15, 2010 at 6:05 AM said... BALAS

22 ok...tp mozilla better sket kot..

mia on November 15, 2010 at 6:09 AM said... BALAS

aizuddin :
hehee..setuju..thanks ek singgah sini..

eiela on November 15, 2010 at 6:29 AM said... BALAS

mozila yang best..

mia on November 15, 2010 at 6:51 AM said... BALAS

eiela :
stuju..ehehhee

shara bunga on November 15, 2010 at 7:04 AM said... BALAS

chrome beshhh gilw ow!

mia on November 15, 2010 at 8:42 AM said... BALAS

bunga :
ehehee..but akk xbule guna la dear..geram sgt

diriku on November 15, 2010 at 5:09 PM said... BALAS

silap eja tu..Mozilla bukan Monzilla..he2..org ckp Google Chrome lagi laju dr Mozilla

yuyu on November 15, 2010 at 5:47 PM said... BALAS

crome lg okeh kot dari mozilla..haha

jijie on November 15, 2010 at 7:07 PM said... BALAS

aiseh.. telok mas ke mia? dekat dah dengan umah akk.
erm... ari tu pon alami benda yang sama.. chek2 ada virus... huhu

mia on November 15, 2010 at 8:23 PM said... BALAS

diriku :
akehkeh..nmpak je kamu ek..


yuyu :
hehehehe...ramai ckp mcm tu..but nape mia rase susah ek yuyu...

mia on November 15, 2010 at 8:23 PM said... BALAS

kak azie :
heehhee..mia dok alai kak..

azzey on November 15, 2010 at 8:37 PM said... BALAS

mia: x tau sgt ttg ni mia...slalu klu chatting kat yahoo email yg chatting tu je.....

mia on November 15, 2010 at 9:33 PM said... BALAS

azzey :
owh..mia skrg pakai skype je...

Anonymous said... BALAS

Hi Thanks for sharing your thoughts. Take care.

 

˙·٠•●♥ mia suka berangan™ ♥●•٠·˙ Dikuasakan Oleh Blogger Template Touch Up by Mia Adnan