Stylish Fans by Najjahboutique Hq | ˙·٠•●♥ mia suka berangan™ ♥●•٠·˙


Assalamualaikum. saya kini mengambil tempahan untuk make up Dinner, Photoshoot, Tunang dan Nikah sekitar Melaka, Negeri Sembilan, Selangor dan Kuala Lumpur. Email me oke : gardisareyou@yahoo.co.uk

Join ChurpChurp Jom!

Thursday, November 25, 2010

Stylish Fans by Najjahboutique Hq

Dicatat oleh m i a di 12:40 PM
Assalamualaikum..


1st of all..thanks sangat pada dato nazirulhazwan sebab pilih blog kemek ni untuk blog pilihan malaysia bagi kategori BPWP -blog personal wanita pilihan..hahahaaa

rasa macam kelaka la dato...hhhahaa..malu pon ade..thanks okee..

oke tamat di situ..

bukak FB seminit dua tadi..sekarang muka buku jatuh pada tangga num 2 oke..blog jadi juara tiap hari..hehhe...penangan aura kawan-kawan blogger la ni...

2nd ly...tahniah untuk kak long saya sebab terpilih sebagai stylish Fans dari Najjahboutique Hq

kalau korang free...dan senang plus murah hati nak vote kak long saya..

1st perlu add friend dengan najjahboutique hq

2nd like picture ni pada album Stylish Fan



thanks uols..

entry ni untuk support my sister yee..

just nak share dengan korang jugak..

feel free to 'like' it oke..

tiada paksaan..

tq uolss..

~wassalam~

11 ulasan:

Cik Gallus Gallus on November 24, 2010 at 8:44 PM said... BALAS

lawa.lawa

Anisa Hang Tuah on November 24, 2010 at 8:49 PM said... BALAS

all the best yaaa
:)

Atiqah Adnan on November 24, 2010 at 8:54 PM said... BALAS

Adoyai.. sabar jelaa dah macam meraih undi lak makcik..

mia on November 24, 2010 at 9:10 PM said... BALAS

cik gallus :
heheh..tq dear..


anisa :
thanks dear..


kak long :
hehehe..xpela...terpulang pd sape yg nk support kan...gud luck kak long

liyana aziz on November 24, 2010 at 11:07 PM said... BALAS

all the best!! eheheheheh..

Bazilah on November 24, 2010 at 11:27 PM said... BALAS

lawalah kak long u :D

mia on November 24, 2010 at 11:46 PM said... BALAS

liyana :
thanks dear..hehee...amin..aminn



bazila :
heehhe..yeke?adik dia xcomel?akhekhe..thanks dearrr...tq ek singgah sini

The Sharkox on November 25, 2010 at 2:28 AM said... BALAS

My blog is heavy as bulu ayam sehelai

mia on November 25, 2010 at 5:52 AM said... BALAS

the sharkox :
ehhehe...ok la tu...ni komen utk entry kat atas ek pkcik..

diriku on November 25, 2010 at 2:14 PM said... BALAS

keep blogging =]

mia on November 25, 2010 at 6:44 PM said... BALAS

diriku :
thanks broo

 

˙·٠•●♥ mia suka berangan™ ♥●•٠·˙ Dikuasakan Oleh Blogger Template Touch Up by Mia Adnan