Amel Nur Qalisya | ˙·٠•●♥ mia suka berangan™ ♥●•٠·˙


Assalamualaikum. saya kini mengambil tempahan untuk make up Dinner, Photoshoot, Tunang dan Nikah sekitar Melaka, Negeri Sembilan, Selangor dan Kuala Lumpur. Email me oke : gardisareyou@yahoo.co.uk

Join ChurpChurp Jom!

Monday, September 26, 2011

Amel Nur Qalisya

Dicatat oleh m i a di 9:17 AM
Assalamualaikum..

hi semua.

tangan bau hanyir sebab siang ikan banyak gile arini muhahaha. tiba-tiba adik saya menjerit bagitau kak long da masukkan gambar si kecik ini dalam facebook. lepastu, satu rumah meroyan rindu sangat pasal kak long saya masih di rumah mak mertua beliau untuk sesi berurut hingga Sabtu nanti. selebihnya, kak long akan berehat kat rumah ni sampai abes pantang.

Amel Nur Qalisya

oyeah. itu nama anak buah saya yang baru keluar pada 22 September lepas jam 11.28 pagi di Putra Specialist Hospital Melaka dengan berat 3 Kg sahaja. kurang sikit dari si Iman Nur Aisyyah hehe. Amel Nur Qalisya bermaksud harapan cahaya yang suci murni *kot* saya dengar-dengar kak long bincang nama baby masa kat spital aritu.


Amel Nur Qalisya Bt. Mohd Rafiqy



pelis jangan amek gambar banyak-banyak hokeyy, pfftttt!



Amel selepas beberapa hari melihat donia..

haii bertambah lagi seorang ahli keluarga saya. hamboi raya tahun depan lagi meriah la kot sebab dengar-dengar cerita akan dapat seorang lagi anak buah ehem ehem. hehe, takpe sayang-sayang mama sekalian, tahun depan rezeki murah dapatlah duit raya seorang sehengget, almaklum ekonomi meleset muhahaa.



wa da jadi kakak bhai. wa KAK LONG hokey, jadi wa rasa, wa patut tunjukkan contoh yang baek ehem.



hyee korunkkk! saya Iman Nur Aisyyah ;)

oke da bai

~wassalam~

KLIK limanam kali!



2 ulasan:

Anisa Hang Tuah on September 25, 2011 at 2:08 AM said... BALAS

comelnyaaa
mcm nak cium

mia on September 29, 2011 at 8:29 AM said... BALAS

@Anisa Hang Tuah

mia nk geget je nis..gerammm sgt!

 

˙·٠•●♥ mia suka berangan™ ♥●•٠·˙ Dikuasakan Oleh Blogger Template Touch Up by Mia Adnan