Majlis Berbuka Puasa Raqib AF9 | ˙·٠•●♥ mia suka berangan™ ♥●•٠·˙


Assalamualaikum. saya kini mengambil tempahan untuk make up Dinner, Photoshoot, Tunang dan Nikah sekitar Melaka, Negeri Sembilan, Selangor dan Kuala Lumpur. Email me oke : gardisareyou@yahoo.co.uk

Join ChurpChurp Jom!

Tuesday, September 6, 2011

Majlis Berbuka Puasa Raqib AF9

Dicatat oleh m i a di 10:02 PM
Assalamualaikum..

hi semua.

mood raya tak abes lagi. asaited sangat beraya sampai saya terpaksa berhenti kerja. pertama, terfikir keadaan ibu kalau orang datang bertandang, karang bersilat kat dapur sorang-sorang pulak, hahaii comel. kedua, banyak sangat event family dan saya rasa macam tak patut menyusahkan staf lain. makanya, berhenti ajelah..huhu.

enaf mia, enaf! oke, ini cerita 2, 3 minggu lepas ya. saya sempat join majlis berbuka puasa bersama Raqib Majid AF9 (tengok ENTRY INI). kebetulan, kakak Raqib adalah one of my BFF, kawan sekolah selalu fly sesama masa dok asmara asrama, kehkehkeh. oke cukup. Majlis berbuka di Shah Beach Resort, Melaka ni da kira macam reunion kami pulak sebab lama sangat tak jumpa, laga-laga pipi semua hado okey. asaited laga pipi, sampai lupa diri ehem. makanya, terpaksa pinjam picture dari kawan-kawan yang lain. hehe.










picture credit to Ilhami Lightscrybers

acely, ada banyak lagi gambar, tapi kalau taruk kat sini da macam buku skrap la pulak kan, hehe. gambar selebihnya bole tengok di fan page Raqib Majid AF9 ya.

oke cukup, even da masuk 9 Syawal, rumah ni tak putus-putus dengan tetamu, sampaikan ibu da siapkan rencah banyak-banyak simpan dalam peti ais, kalau tetamu datang main sergah aje, ha manghi ada mee goreng. kalau nak makan sedap sikit, bagitau la ye kalau nak datang.

eh ada ke blogger yang memang orang Melaka kat sini, atau tersinggah ke Melaka ke? meh la datang rumah ye. bole kita beramas mesra. ehem.

oke da bai

~wassalam~

p/s : pelawa serius tu tau, nak datang, pm kat facebook ya. bule kasi contact number, oyea!

6 ulasan:

sYafIk-wAy on September 6, 2011 at 3:55 AM said... BALAS

suara dye best . hehe

Ezy Chiaki on September 6, 2011 at 4:23 AM said... BALAS

best jmpe raqib..
hehekk

delarocha on September 6, 2011 at 7:18 AM said... BALAS

beramas mesra... fuhhh

mia on September 6, 2011 at 8:03 AM said... BALAS

@sYafIk-wAy

hehehe..kalu dgr raqib ngaji lagi bestt..

mia on September 6, 2011 at 8:04 AM said... BALAS

@Ezy Chiaki

hahaha. dulu mmg ada gak jumpe bfore raqib masuk AF. tp skrg da jadi artis, aura laen mcm..ehehee

mia on September 6, 2011 at 8:05 AM said... BALAS

@delarocha

ape yang fuhhh tu cik abg uii..kemain lg fuhh die

 

˙·٠•●♥ mia suka berangan™ ♥●•٠·˙ Dikuasakan Oleh Blogger Template Touch Up by Mia Adnan