--> 1st GA dari NUSHA... | ˙·٠•●♥ mia suka berangan™ ♥●•٠·˙


Assalamualaikum. saya kini mengambil tempahan untuk make up Dinner, Photoshoot, Tunang dan Nikah sekitar Melaka, Negeri Sembilan, Selangor dan Kuala Lumpur. Email me oke : gardisareyou@yahoo.co.uk

Join ChurpChurp Jom!

Wednesday, October 20, 2010

--> 1st GA dari NUSHA...

Dicatat oleh m i a di 12:56 AM
Assalamualaikum...


baeklah..sebelum tido, nak ajak korang semua join GA dari budak comel yang baru je cukup umur pada 18 oktober hari tu...hhhhahaa..ini adalah julung-julung kalinya hadiah dari Nusha buat semua follower blog beliau..







syarat-syaratnye amat senang lagi mudah ye kawan-kawan :

1) kena follow budak comel ini..---> WAJIB 
(senang korang nak tahu keputusan nanti, ye tak?)
2) mesti postkan entry dengan tajuk "1st GA dari NUSHA" , 
letak GA monyet tu dan linkkan kepada blog nusha okay!!
3) jangan lupe letak kat sidebar dan link juga
4) dah join,jangan lupe tinggalkan komen di entry ini ye..
5) kena tag orang lain at least 2 orang ok..lebih lagi ok!!

senangkan?? mudah kan??kannn?? terbuka kepada sesape saje..sila..sila..

tarik tutup: 8/11/2010

korang nak tahu hadiah apa nusha nak bagi??seyes..berbaloi-baloi..
haa..kalau nak tahu, sila ke belog nusha oke..

--> BLOG NUSHA <--




so ape lagi..mari ramai-ramai ke blog nusha oke..seyes weh..hadiah berbaloi-baloi..ehhehe

btw, thanks nusha ek..

pst : saya nak tag hawa, fazlina, doyah, nur all in one, bunga dan semua yang ada dalam blog list saya..tqvm!


love,

6 ulasan:

hiro on October 19, 2010 at 11:50 AM said... BALAS

GA? pe kah?

mia on October 19, 2010 at 4:16 PM said... BALAS

hiro :
give away...means, mcm cabutan brtuah kot...

nusha on October 20, 2010 at 1:09 AM said... BALAS

kak mia syg!!
thnx ea sudi join~~

mia on October 21, 2010 at 2:31 AM said... BALAS

nusha :
welkam dear..hehe

~SukEMakAn~ on October 21, 2010 at 6:26 AM said... BALAS

elemek *gaya lembik*
saye kene tag!
hehe
nati ina join k~
tanx dear!

mia on October 21, 2010 at 6:28 AM said... BALAS

ina :
ahahhaaa..malas la tu..sebat muntut bru tau

 

˙·٠•●♥ mia suka berangan™ ♥●•٠·˙ Dikuasakan Oleh Blogger Template Touch Up by Mia Adnan