--> Beauty and the briefcase | ˙·٠•●♥ mia suka berangan™ ♥●•٠·˙


Assalamualaikum. saya kini mengambil tempahan untuk make up Dinner, Photoshoot, Tunang dan Nikah sekitar Melaka, Negeri Sembilan, Selangor dan Kuala Lumpur. Email me oke : gardisareyou@yahoo.co.uk

Join ChurpChurp Jom!

Friday, October 8, 2010

--> Beauty and the briefcase

Dicatat oleh m i a di 12:32 PM
Assalamualaikum..

korang tahu tak semalam saya tido pukul 5 pagi?tak tahu kan??korang tahu tak saya bangkit tido jam 8 pagi tadi?korang tak tahu kan??korang tahu tak berape jam je saya dapat melelapkan mata?..haa...ni kalau tak tahu juga memang la sangat rugi...hahahaa..

ok baeklah..saya tak dapat tido semalam..sebab ape?sebab saya xcited sangat...sebab ape?sebab internet umah laju gile..sebab ape?wehh..sebab ape pulak..da laju..laju je la...aku tepok ko kang!!

hehe.saya memang tunggu sangat waktu dinihari oke...so dat saya bole tengok muvie online je...hhoho...baek..hari ni nak share dengan korang cerita Beauty and the briefcase lakonan hilary duff...comel sangat movie ni oke...


so sweet...movie ni mengisahkan seorang fashion jurnalist yang memang kemarok nak menulis dalam cosmo magazine..so, bila dapat je peluang, cepat-cepat dia rembat..asaimen yang dia perlu buat ialah write an article on dating businessmen..huwaa..so untuk settle kan article ni, minah ni pon join undercover and dates the men at the office, with good and bad results...seyes klaka and sweet sangat movie ni..haa...tak lupe..outfit hilary dalam movie ni semua mantopp uoolss...hahaa..jelesnya aku..

so, saya suggestkan korang tengok movie ni oke...best sangat-sangat...

ok da..

~wassalam~

2 ulasan:

Atiqah Adnan on October 8, 2010 at 6:21 AM said... BALAS

kalong nak layan ini malam laa..hari tu kan kalong tengok 'a walk to remember' sedih sangat movie tuh meah..
ko layan movie dengan utube ea..?

mia on October 8, 2010 at 7:31 AM said... BALAS

KAK LONG :
haa..kat utube je..hahahaa

 

˙·٠•●♥ mia suka berangan™ ♥●•٠·˙ Dikuasakan Oleh Blogger Template Touch Up by Mia Adnan