Blogwalking Award.... | ˙·٠•●♥ mia suka berangan™ ♥●•٠·˙


Assalamualaikum. saya kini mengambil tempahan untuk make up Dinner, Photoshoot, Tunang dan Nikah sekitar Melaka, Negeri Sembilan, Selangor dan Kuala Lumpur. Email me oke : gardisareyou@yahoo.co.uk

Join ChurpChurp Jom!

Monday, October 18, 2010

Blogwalking Award....

Dicatat oleh m i a di 6:07 PM
Assalamualaikum..


thanks nusha dear untuk award ni..hehehe..suka sangat..sekarang rasa berkobar-kobar pulak nak blogwalking..hehe..bukak je lappy tadi..huwaa.. semua da update..semua link jadi kaler purple..hehee..korang memang hebat la..oh yeh..macam biasa la kan..award mesti ade task nak kene settlekan..hehe..siap sedia...

 btw, untuk kamu, nusha..
Happy Birthday









1. Apa yang bermain di fikiran anda sekarang

nak dating..hahaha..bole ke macam tu?


2. Apakah nama samaran anda ??

  • family dan kawan-kawan semua panggil MIA,
  • member Melaka Chattez panggil CUMIA,
  • safwan arif panggil mokcik, mia, b..(auuuww)

3. Senaraikan 3 nama yang anda sayang ..? 

  • keluarga
  • kekasih
  • sahabat
(hahah..aci tak macamni??)


4. Panggilan untuk si dia ??

 hhehe...seyes soalan ni mengancam jiwa raga oke..
 saya biasa panggil Safwan Arif, kamu dan sayang..


5. Hadiah yang diimpikan dari yang istimewa ??

perkahwinan..


6. Blog mana yang paling suka visit?

semua link yang ada kat sidebar dan
semua link yang bakal ada kat sidebar..

7. Blog yang sy nak tag ??

-end-





ok da..hehe..selesai satu hutang..ada lagi satu..coming very soon..tata uolss..

~wassalam~

7 ulasan:

nur on October 18, 2010 at 5:07 AM said... BALAS

banyaknye awrd dia.tahniah
ALL IN ONE

mia on October 18, 2010 at 5:34 AM said... BALAS

nur :
hehehe...2nd time dear...

~SukEMakAn~ on October 18, 2010 at 5:35 AM said... BALAS

waaaaa
tanx mia!
hehe

alinac lover on October 18, 2010 at 5:53 AM said... BALAS

jemput join GA saya

i da follow tau :) hehe

mia on October 18, 2010 at 7:46 AM said... BALAS

ina :
hehehe...thniah dear..

alinac :
thanks dear..bole..nnti sy join

nusha on October 18, 2010 at 10:24 PM said... BALAS

thnx ea akk mia!~~~

mia on October 19, 2010 at 5:32 AM said... BALAS

nusha :
welkam dik..

 

˙·٠•●♥ mia suka berangan™ ♥●•٠·˙ Dikuasakan Oleh Blogger Template Touch Up by Mia Adnan