Cik Anita Songeh Giveaway... | ˙·٠•●♥ mia suka berangan™ ♥●•٠·˙


Assalamualaikum. saya kini mengambil tempahan untuk make up Dinner, Photoshoot, Tunang dan Nikah sekitar Melaka, Negeri Sembilan, Selangor dan Kuala Lumpur. Email me oke : gardisareyou@yahoo.co.uk

Join ChurpChurp Jom!

Saturday, October 30, 2010

Cik Anita Songeh Giveaway...

Dicatat oleh m i a di 12:11 AM
Assalamualaikum...





thanks yuyu untuk tag ini..hehehe

rajin kan saya join GA..hahaha...bersemangat oke...takpelah..lagipun otak tengah mereng sekarang..da nampak bulan bintang je..haa sudah..




kali ni, khas dari cik Anita pulak...percubaan kali pertama oleh beliau ni..semoga berjaya dear..

apa yang best tentang giveaway ni ialah tujuan utama dianjurkan..

setuju dengan pendapat cik anita..GA ni boleh mengumpulkan ramai blogger-blogger dan dapat pupuk hubungan baek antara kami kan...tak kenal maka tak chenta..so, korang..jom join GA ni..

alahai..bukan susah pon...kelip mata je da siap..btw, thanks cik Anita untuk GA ni..

Syarat penyertaan sangat mudah:

1. Follow blog cik Anita oke..
(tak wajib, tapi untuk memudahkan info baru dari beliau kan)

2. Perlu ada entri baru dan link kepada belog ini.

3. Tajuk entry is : Cik Anita Songeh Giveaway.

4. Lepas dah join, sila komen di post ini dah tinggalkan link anda. Biar mudah nak jejak nanti. Jangan di chat box ye. Nanti susah Cik Anita nak kesan.

5. Kalau rajin sila buat sticky post ye :)

6. Jangan lupa tag DUA orang rakan anda. Pastikan mereka tahu yee..

7. Letakkan banner buruk Cik Anita di side bar anda ye. :) 


mudah kan...meh join meh..baek..teringin nak tag kak long dan fazlina..hohoho..

Tarikh tutup penyertaan ialah pada 30.10.2010

pemenang akan diumumkan 31.10.2010


hadiah pulak macamane?ohhh tunggu beliau akan umumkan seminggu sebelum tarikh tutup penyertaan oke...

gud luck uolss..


~wassalam~


2 ulasan:

hiro on October 29, 2010 at 4:14 AM said... BALAS

hehe..

mia on October 29, 2010 at 4:20 AM said... BALAS

hiro :
hahaa...sengih kamu ek

 

˙·٠•●♥ mia suka berangan™ ♥●•٠·˙ Dikuasakan Oleh Blogger Template Touch Up by Mia Adnan