--> Happy day.. | ˙·٠•●♥ mia suka berangan™ ♥●•٠·˙


Assalamualaikum. saya kini mengambil tempahan untuk make up Dinner, Photoshoot, Tunang dan Nikah sekitar Melaka, Negeri Sembilan, Selangor dan Kuala Lumpur. Email me oke : gardisareyou@yahoo.co.uk

Join ChurpChurp Jom!

Friday, October 8, 2010

--> Happy day..

Dicatat oleh m i a di 9:09 PM
Assalamualaikum..

ok, puas berjalan satu hari..hari ni teman ibu membeli dan belah di Madam King and SSF melaka...letih wehh..tapi berbaloi-baloi bila tengok muka ibu happy je..hehehe...

baeklah..mula-mula kami singgah Madam King..memang sangat murah gile pinggan mangkok kat sana..lagi-lagi tengah sale until the end of dis month..hhoho..so ape lagi..mokcik-mokcik..cepat-cepat pegi serbu oke...hahaa.kat sane ibu sempat la rembat seketul mangkok nasi koleksi Rose..memang cantek sangat..haha..

 murah-murah..tengah offer sekarang ye..


oke next, kami singgah pulak SSF melaka..wwooooowww..di sini, gile rambang mata saya oke..sangat cantekk gilee...memang seyesly menawan hatiku la..hahaa..ehem-ehem..sebenarnya, bila masuk SSF ni, camera semua kena off oke...kita dilarang sama sekali untuk snap picture kat dalam ni..hehe..mungkin dikhuatiri akan wujud plagiat..hahha..tapi seyes, naek juling mata ibu..erk..ok la..mata saya sekali..hehe..




 ini antara xcesori rumah yang memang mantop gile kat sini..ada jam, lukisan, cermin antik..bantal cantek..haiishh..memang lawa-lawa la...


 gubahan hantaran pon diorang buat jugak..but memang kat sini kualiti terjaga sangat-sangat..sempat borak dengan akak yang gubah hantaran ni, dia cakap..bos akan rejek kalu tak cantek..huhu..tp, mane tak cantek wehh...barang-barang semua kualiti tinggi..







ini adalah design pelamin original dari SFF...cantek menarik debomm kan..


haa..yang paling best kat sini kan..

 toilet....seyes ni toilet oke..hahhaa...lorong nak g toilet pon da serupa night club kan..hahaa..pastu kat toilet perempuan, korang tengok la..hadoih..teros tak jadi berak bila tengok design dia..erkk..toilet lelaki pon semart gile oke....seyes ni..sebab saya ade masuk kejap..hahaha..tak bole tahan nafsu nak tengok kat dalam macamane..alalalala....


ape-ape pon...saya sangat bahagia bila ibu happy...





 hehehee..ikhlas dari saya..

 mia_jamiah..


~wassalam~

psstt : nak tengok lagi banyak design klik SFF HOME...tq...

4 ulasan:

Atiqah Adnan on October 8, 2010 at 6:15 AM said... BALAS

ala sedih tak dapat join ibu macam dulu-dulu... hiisss

mia on October 8, 2010 at 7:31 AM said... BALAS

kak long :
hohohoho...

Nur Hawa Mohd Zin on October 8, 2010 at 6:33 PM said... BALAS

memang giler ngan barang2 ni..huhuh

mia on October 8, 2010 at 7:37 PM said... BALAS

hawa :
hehhee..cantek kan smuanye..juling mata aku oke..

 

˙·٠•●♥ mia suka berangan™ ♥●•٠·˙ Dikuasakan Oleh Blogger Template Touch Up by Mia Adnan