--> Hi korang.. | ˙·٠•●♥ mia suka berangan™ ♥●•٠·˙


Assalamualaikum. saya kini mengambil tempahan untuk make up Dinner, Photoshoot, Tunang dan Nikah sekitar Melaka, Negeri Sembilan, Selangor dan Kuala Lumpur. Email me oke : gardisareyou@yahoo.co.uk

Join ChurpChurp Jom!

Thursday, October 28, 2010

--> Hi korang..

Dicatat oleh m i a di 10:47 AM
Assalamualaikum..


hi korang..rindu tak?hahahaa...

acely, semalam da sampai tanjung malim..tapi malam ade taklimat praktikum..

so, tak dapat nak jenguk belog...

pagi ni bangun, cepat-cepat update...then..taraaaaaaa...

huwaaa..banyak gile cerita nak share dengan korang tau..seyess banyak gilee oke..nantilah..petang-petang sikit ek..

saya baru tahu, orang indonesia mengamalkan 3 S bila pertama kali berjumpa dengan kawan-kawan..

Senyum, Salam, Sapa...

hehehe..maksudnye...1st sekali...sengih...then pegi kat member tu, berjabat tangan...then..huwaa...ini rupanya Kila...lawa orangnye...aceewaahh..

dan saya juga baru tahu..Nana rupanya dalam dialek kelantan bermaksud B.E.N.G.O.N.G...

tapi saya tak rasa semua Nana tu bengong, ye tak?

kalau korang jumpa nana yang nana, sila cepat-cepat bagitahu saya oke..hahahaa

seyes saya da nana..

korang jangan jadi nana pulak bila baca entry saya yang nana ni..hahha

ok, masa untuk diri sendiri..

happy sangat hari ni..

~wassalam~

13 ulasan:

yann on October 27, 2010 at 7:58 PM said... BALAS

haha..ni mesti penangan cik nik mlm td..hihihi

cik shara gadis bunga on October 27, 2010 at 8:01 PM said... BALAS

mishh you :(

Anitadahahs on October 27, 2010 at 9:03 PM said... BALAS

ramai je kawan kelantan, tp kenapa tak pernah dgr ayat NANA tuuu..
ilmu baru nih!

NuR 'aQiLaH on October 27, 2010 at 10:07 PM said... BALAS

nana=bengong. haha
naseb baek nama xde nana :D

mia on October 27, 2010 at 10:56 PM said... BALAS

yann :
hahaha...tau xpe...hamekk kot..gile nana


bunga :
ohh my, miss u too dear..bila nak date ni

mia on October 27, 2010 at 10:57 PM said... BALAS

anita :
hahahaa..ni ilmu dr lect mlm dear..

aqilah :
hahahaa..kan3...

hamzah ian on October 27, 2010 at 11:00 PM said... BALAS

hehe..

Un Phat Lee on October 27, 2010 at 11:24 PM said... BALAS

gua ingat nana tu aic cream dulu.cis..

kata kila on October 27, 2010 at 11:26 PM said... BALAS

nana ke nala yang bengong tu.adoiiiiiiiiiiii

hahahhahahhaha... lawa ke??cisss

mia on October 27, 2010 at 11:26 PM said... BALAS

hamzah ian :
hohoho

mia on October 27, 2010 at 11:54 PM said... BALAS

phat lee :
hahahaaa...skrg da tahu nana tu ape ek..


kila :
hahahaa...amboi mkcik suke kemain ek

skool on October 28, 2010 at 12:11 AM said... BALAS

hi dak nana uiii >.< ..rndu sama kamu !!~ =P

mia on October 28, 2010 at 1:07 AM said... BALAS

skool :
uiksss.heheh..slamber je kan aok..

 

˙·٠•●♥ mia suka berangan™ ♥●•٠·˙ Dikuasakan Oleh Blogger Template Touch Up by Mia Adnan