K.A.M.I | ˙·٠•●♥ mia suka berangan™ ♥●•٠·˙


Assalamualaikum. saya kini mengambil tempahan untuk make up Dinner, Photoshoot, Tunang dan Nikah sekitar Melaka, Negeri Sembilan, Selangor dan Kuala Lumpur. Email me oke : gardisareyou@yahoo.co.uk

Join ChurpChurp Jom!

Monday, October 25, 2010

K.A.M.I

Dicatat oleh m i a di 7:16 PM
Assalamualaikum..

minggu ni adalah last week of kuliah..bermakna, tinggal lagi berapa hari je lagi saya boleh bertegur sapa dengan budak-budak kelas kalau terserempak..tinggal beberapa hari je lagi saya bole berebut bas sama-sama dengan budak-budak lain..tinggal 2, 3 hari je lagi saya dapat dengar budak-budak laki main bola kat bawah blok..tinggal beberapa hari je lagi saya dapat angkat kening bila jumpa kawan-kawan yang selalu buat saya ketawa..





pika.kak mira.eija.yanti.hasina.hajar.katty.shuhada.daliana.niza.
dan semua budak-budak BM batch 2007/2008

___thanks korang__









korang..

even aku tak banyak masa dengan korang macam kawan-kawan yang laen..even aku bukanlah orang yang terlalu penting dalam keluarga kita, macamane pon, korang yang terbaek dalam hidup aku..

korang bisa tegur aku kalau aku salah..korang bisa ketawa dengan aku dan layan kerenah aku yang macam budak kecik ni..yang sengal bengal tibe-tibe..yang pasti, aku happy sangat bole buat korang gembira..

pika dan eja..

thanks sebab selalu sokong aku..even aku tak banyak luang masa dengan korang..even aku jarang join event yang korang buat..tapi korang selalu tolong aku..asaimen..final exam..thanks sangat-sangat both of u..korang selalu tegur silap aku..salah aku..aku tak marah..aku tak kecik hati..but truely..aku terharu..at least ada jugak kawan-kawan yang ingat kat aku ni..

macamane pon korang..aku happy sepanjang 4 tahun pengajian bersama korang semua..

thanks sangat-sangat sahabat..

and..minta maaf kalau ade buat korang terasa hati dengan aku..




 ~wassalam~


ikhlas yang terlalu,

5 ulasan:

noura on October 25, 2010 at 6:47 AM said... BALAS

so sweet freindship =)

mia on October 25, 2010 at 7:36 AM said... BALAS

noura :
thanks dear...ehhee...mereka sgt hebat..

alinac lover on October 25, 2010 at 8:32 AM said... BALAS

huhu..yong dulu siap nangis2 nk tgl kwn :(

xmo ingat..sedey gilaaaa huhu

Che Armster on October 25, 2010 at 9:17 AM said... BALAS

kem salam tudung belang2 merah itu..
..
...
.....
ehhh?? tu bukan mia ke? ahahaha

mia on October 25, 2010 at 9:59 AM said... BALAS

yong :
huhu..betolkan yong..huhu...sedey, lame da same3...


che arm :
hahahaha....sengal jugak che arm ni..

 

˙·٠•●♥ mia suka berangan™ ♥●•٠·˙ Dikuasakan Oleh Blogger Template Touch Up by Mia Adnan