--> lawak pagi.. | ˙·٠•●♥ mia suka berangan™ ♥●•٠·˙


Assalamualaikum. saya kini mengambil tempahan untuk make up Dinner, Photoshoot, Tunang dan Nikah sekitar Melaka, Negeri Sembilan, Selangor dan Kuala Lumpur. Email me oke : gardisareyou@yahoo.co.uk

Join ChurpChurp Jom!

Tuesday, October 12, 2010

--> lawak pagi..

Dicatat oleh m i a di 8:14 AM
Assalamualaikum..

morning semua..hari ni ada presentation..wish me luck oke..btw..saje nak bagitahu..emosi saya kurang stabil sejak akhir-akhir ni..huhuh.. jujurnya..sangat tidak stabil..ape-ape pun, korang semua do take care urself oke..ni nak share lawak pagi untuk korang semua..

.......................................................

Dalam kelas, cikgu tadika tanya soalan, "Ada 3 ekor burung di atas pokok. Seekor ditembak pemburu, berapa ekor lagi tinggal di atas pokok?"

Adik Mat angkat tangan dan jawab, "Kosong cikgu". "Kenapa kosong Mat?" tanya cikgu.

"Sebab 2 ekor lagi tu mesti laa terbang lari cikgu."

"Salah! Jawapannya tentulah 2 Mat, 3 tolak 1 sama dengan 2. Tapi cikgu suka cara kamu berfikir".

Sehabis kelas, Cikgu belanja Adik Mat makan aiskrim. Adik Mat tetiba bertanya, "Cikgu, ada 3 orang perempuan makan aiskrim. Satu tu style telan semua sekaligus, satu lagi gigit sikit2, dan satu lagi jilat keliling dulu dan kulum aiskrim sampai habis. Cuma satu je antara tiga
tu yang dah kawin, yang mana satu cikgu?"

Tergamam cikgu dengan soalan Adik Mat. Cuba berlagak neutral cikgu menjawab, "Yang jilat keliling dulu dan kulum aiskrim sampai habis tu kot".

"Salah cikgu, yang pakai cincin kahwin laa yang dah kahwin. Tapi takpe, saya suka cara cikgu berfikir"

...........................................................

oke, sila lepas nafas ye..hehehhee..ok da..tata korang..
~wassalam~

 

4 ulasan:

skool on October 11, 2010 at 5:44 PM said... BALAS

hahaha...agaks nakal ye..!! =P sy suka cr kamu berfikir... =P

mia on October 11, 2010 at 5:46 PM said... BALAS

syg :
hahahaa..hohohohho..muhahahahaa

~SukEMakAn~ on October 13, 2010 at 7:54 AM said... BALAS

haha
anak murid yg mmg xleyblah

mia on October 13, 2010 at 9:28 PM said... BALAS

ina :
heheheh....tp matang kan..

 

˙·٠•●♥ mia suka berangan™ ♥●•٠·˙ Dikuasakan Oleh Blogger Template Touch Up by Mia Adnan