Review : Magic Mascara Tsuya Tsuya Angel Eyes | Volume | ˙·٠•●♥ mia suka berangan™ ♥●•٠·˙


Assalamualaikum. saya kini mengambil tempahan untuk make up Dinner, Photoshoot, Tunang dan Nikah sekitar Melaka, Negeri Sembilan, Selangor dan Kuala Lumpur. Email me oke : gardisareyou@yahoo.co.uk

Join ChurpChurp Jom!

Sunday, October 17, 2010

Review : Magic Mascara Tsuya Tsuya Angel Eyes | Volume

Dicatat oleh m i a di 8:33 PM
Assalamualaikum..




sape penah tengok magic?i mean...depan mata..betul-betul depan mata oke..hehee..

semalam masa tengah jalan-jalan kat TS, ade amoi santek tarik tangan saya untuk demo mascara magic dia...1st yang saya tanya ialah...eh ni kena bayar ke tak ni??hehee...amoi tu sengih sikit pastu geleng..

ok lega...amoi tarik tangan saya then suruh saya duduk sambil pegang cermin...pastu dia amek mascara biasa..sapu laju-laju kat bulu mata saya...seyes, laju gile amoi tu buat...mula-mula dia sapu atas bulu mata laju-laju..pastu bahagian bawah bulu mata..laju-laju jugak..

pastu amoi sapu mascara magic..pastu sapu balik mascara biasa..selang seli...eh..eh...tengok cermin, bulu mata da panjang gile..seyes weh...tak pakai bulu mata palsu oke...memang panjang dan lebat gile..nora kat sebelah da xcited siap tepuk tangan..hahahaa...

 before..ni yang original oke..hahaa


after...hoho..kagum tak???kagum kan..kann?


amoi tu cakap, mascara ni tak bagi efek buruk pada bulu mata..bole guna dengan mascara dari brand lain juga..cara pakai, senang sangat.. mula-mula, sapu mascara macam selalu korang pakai, then sapu pulak magic mascara ni..pastu selang seli kan balik..hehhe..kalau nak nampak lebat, sapu kat bahagian tengah bulu mata..kalau nak nampak panjang, sapu kat bahagian hujung bulu mata..hehe..hebat kan?macam-macam ada sekarang ni oke..

ni la dia mascara magic tu...Tsuya Tsuya Angel Eyes | Volume


nak info lanjut, klik sini..atau klik sini..




selamat mencuba korang..hehehe

~wassalam~


13 ulasan:

nusha on October 17, 2010 at 6:06 AM said... BALAS

bermakna,akk pon dh beli kan3x?hehehe..

mia on October 17, 2010 at 6:08 AM said... BALAS

nusha :
mahai kemain la dik..xbeli pon..ehhe

~SukEMakAn~ on October 17, 2010 at 7:25 AM said... BALAS

waow
tepesona sebentar!
hehe

mia on October 17, 2010 at 7:51 AM said... BALAS

ina :
hehehhe..tima kaseh..bole try nnti ek

Un Phat Lee on October 17, 2010 at 11:06 AM said... BALAS

wah.nak satu... ehe XD

kata kila on October 17, 2010 at 6:27 PM said... BALAS

puiyoooooo

mia on October 17, 2010 at 7:17 PM said... BALAS

phat lee :
hahahaa...bole ke pakai?nampak cam pelik pulak..


kila :
hehhee..kagum ek..

hamzah ian on October 17, 2010 at 8:42 PM said... BALAS

mahal kan??? grr

mia on October 18, 2010 at 12:02 AM said... BALAS

hamzah ian :
haa..mahal..rm120 kot..tahan 4 bulan

nur anis on October 18, 2010 at 2:04 AM said... BALAS

bestnya..tapi mahal nya..x mampu lah nak beli..huhu

mia on October 18, 2010 at 3:41 AM said... BALAS

anis :
hehehee...tu la pasal dear..xpela..try je, nnti da ade duit, bole beli

alinac lover on October 18, 2010 at 7:08 PM said... BALAS

woohooo..lawa~

mia on October 19, 2010 at 5:33 AM said... BALAS

alinac :
hahahaa...bule try nnti ek..thanks singgah sini

 

˙·٠•●♥ mia suka berangan™ ♥●•٠·˙ Dikuasakan Oleh Blogger Template Touch Up by Mia Adnan