Manjong bertuah ada Kila dan Pia..acehh! | ˙·٠•●♥ mia suka berangan™ ♥●•٠·˙


Assalamualaikum. saya kini mengambil tempahan untuk make up Dinner, Photoshoot, Tunang dan Nikah sekitar Melaka, Negeri Sembilan, Selangor dan Kuala Lumpur. Email me oke : gardisareyou@yahoo.co.uk

Join ChurpChurp Jom!

Friday, October 29, 2010

Manjong bertuah ada Kila dan Pia..acehh!

Dicatat oleh m i a di 12:45 AM
Assalamualaikum..



selesai kajian di SM Vokasional Seri Iskandar daerah perak tengah..saya cepat-cepat mesej Kila..

" yang, tempat kila dekat tak dengan Lumut "

" dekat gilerrrr  "

yayaa...begitulaa dia reply..saya sengih..bila da sampai lumut, dan settle check in hotel, mesej dia lagi..

" kila, tahu tak Galaxy Inn, mia dok sana "

" haa..tau3 "

hehee..so, sampai bila-bila pon saya tak lupe Galaxy Inn ni, sebab kat situ 1st time jumpe Kila n Pia..hahaaa...bulan bintang jadi saksi segala...akehkehkehkekeh...

malam, dalam jam 8 lebih kot, kila mesej lagi..

" da nak gerak "

" oke, hati-hati "

lima belas minit lepas tu..kot..

" da sampai "

omaiigud..seyess?haha..da gubra da...malu weh..hehe..saya da la tak bawak seluar lebih..just keluar pakai seluar tidoq je oke...seyes tak tipu..hahhaaa

1st time nampak kila n pia..adehh..malu bukan maen..satu je yang saya kagum gile3 dengan kila ni..hoho..dia bawak kereta gile garanggg you!..hahahaa...aauuummm..siap ade bunyi 'ciss..cisss' tu..

lepas parking untuk beli ABC DE.. da siap lock kereta ape semua..saya macam pelik gile bila tengok kereta kila tak mati enjin lagi..ade lagi bunyi..'wrroomm wroomm' tu...haha..gile sengal kan...bonggok gile aku...adehh..

banyak tempat kila n pia bawak saya..memang tak sia-sia la jumpe diorang ni..hehee..da, meh tengok picture pulak ek..ehem-ehem..kami bergambar bukan maen oke...hohoho..

















uhuk..uhuk..acely ade banyak lagi picture..tapi da ditapis oleh lembaga pengarah...akehkehkehhkkeh..ni je yang lepas....

btw, next mission saya lepas ni ialah nak jumpe 3 orang budak ini..







MySpace
korang sudi jumpa mia?


~wassalam~

9 ulasan:

Si gadis bunga on October 28, 2010 at 10:51 AM said... BALAS

dear, Kila dan Pia tu blogger ke?
huhu ;)

alinac lover on October 28, 2010 at 10:59 AM said... BALAS

first time jumpa??

kwn blogger ke>

Che Armster on October 28, 2010 at 11:06 AM said... BALAS

uhuk uhuk.. aku dipinggirkan :(

mia on October 28, 2010 at 11:28 AM said... BALAS

gadis bunga :
ye dear..hehee..klik kt nama dorang tu..ade link..


alina :
yup yang..ahahhaa..haa, depan blogger jgk..klik nama ek..

mia on October 28, 2010 at 11:29 AM said... BALAS

che arm :
hahahaha....da jumpe aritu...hhehe...trkdu tgk che arm..hahaa..semua jeles nk jumpe kila ek..

kata kila on October 28, 2010 at 6:40 PM said... BALAS

ciss. che arm nak jumpa pia je.muahahahaa

sayang korang!!!muah

mia on October 28, 2010 at 8:53 PM said... BALAS

kila :
hehehee...muah kt kila jgk, thanks ek bwk mia jalan manjong

haidi takeAfoto on October 29, 2010 at 6:37 AM said... BALAS

mia smpi lumut xbgtau pn..nak jumpe gak...xsudi jumpe sy ke mia...

hahah ade bunyik ciss ciss ek kete die..pastu ade bunyik vrom vroom pas cabut kunci kete ek..xtau ek..hehehe comel la mia ni...hahahah

mia on October 29, 2010 at 7:06 AM said... BALAS

haidi :
uikss...yeke haidi pon kat sane?hahaha...sory ek..seyes say xtahu..ehhee

hahaha..tu sengal kan..mmg sy xtahu...hehe..malu je kan..

 

˙·٠•●♥ mia suka berangan™ ♥●•٠·˙ Dikuasakan Oleh Blogger Template Touch Up by Mia Adnan