--> MICROSOFT AWARD TEAM? | ˙·٠•●♥ mia suka berangan™ ♥●•٠·˙


Assalamualaikum. saya kini mengambil tempahan untuk make up Dinner, Photoshoot, Tunang dan Nikah sekitar Melaka, Negeri Sembilan, Selangor dan Kuala Lumpur. Email me oke : gardisareyou@yahoo.co.uk

Join ChurpChurp Jom!

Sunday, October 3, 2010

--> MICROSOFT AWARD TEAM?

Dicatat oleh m i a di 12:47 PM
Assalamualaikum..


seyesly perlukan pendapat dari korang semua...semalam dapat email dari team microsoft...ntah hape dia mencarut mengarut in english..saya pon tak berapa nak faham..dan pagi ni, saya bukak email..dapat yang ini pula..


ada sapa-sapa yang berpengalaman tentang ini, bole share tak?

sekian,

~wassalam~

7 ulasan:

Nur Hawa Mohd Zin on October 2, 2010 at 9:55 PM said... BALAS

huhu...1st time dengar...tak dapat naj nolong eh

mia on October 2, 2010 at 10:07 PM said... BALAS

tu la..huhuhu...xpe3, tq dear..

yann on October 2, 2010 at 10:38 PM said... BALAS

sy pun dt mia tp wt derkk je sbb tkut tipu jew..kan skang ni tgh hot psl mintak no ic dgn account melalui email tu...xyah cye la..hehe

skool on October 3, 2010 at 8:23 AM said... BALAS

tk mau masuk bnda2 cmni oke? bahaya tau...nk2 bg info kite yg betoil..!! =P

mia on October 3, 2010 at 8:50 AM said... BALAS

sayang :
baek syg..im sory ea..

kobEj0rdan~ on October 3, 2010 at 5:31 PM said... BALAS

kehadapan cik mia
nasihat saye x payah la terpengaruh dgn SPAM2 dan propaganda2 2, bahaye la beb, sat g ade pape jadi plak susah, tau2 duit kat dlm bank kite plak lesap. beware!!:P

p/s : soalan2 tag akan dijawab dlm minggu ni, busy la skang:P

nazirulhazwan aka k0bEj0rdan~

mia on October 3, 2010 at 8:02 PM said... BALAS

nazirul :
ok pokcik...tq ye..

 

˙·٠•●♥ mia suka berangan™ ♥●•٠·˙ Dikuasakan Oleh Blogger Template Touch Up by Mia Adnan