--> NAMA UNTUK ANAK WA | ˙·٠•●♥ mia suka berangan™ ♥●•٠·˙


Assalamualaikum. saya kini mengambil tempahan untuk make up Dinner, Photoshoot, Tunang dan Nikah sekitar Melaka, Negeri Sembilan, Selangor dan Kuala Lumpur. Email me oke : gardisareyou@yahoo.co.uk

Join ChurpChurp Jom!

Monday, October 11, 2010

--> NAMA UNTUK ANAK WA

Dicatat oleh m i a di 8:01 AM
Assalamualaikum..

huwa...cik yuyu buat contest..hahhaa...sangat sempoi gile contest ni..senang je..nama apa yang sesuai untuk anak buah cik yuyu ni ?lelaki ye..kena isi tempat kosong raja____________shah. apakah yang sesuai?

ni yuyu..comelkan..baby tu...hahah

..................................................................

syarat syarat:
1. buat entry 'NAMA UNTUK ANAK WA' dalam blog..

2. lengkapkan tempat kosong ni dengan nama RAJA_____________________SHAH.

3. jadi follower yuyu dan taruk banner contes.

4. tarikh tutup : 24hb 11 2010

5. post link entry sebagai komen dalam entry ini.

6. tag kawan sekurang kurang 3 orang.

 ..........................................................

 anak buah yuyu lelaki kan..so, nama yang saya rasa molek untuk si dia ialah:


Raja Khalish Shah  - harapan kesucian, ikhlas, murni


sangat indah kan...hehhee...amacam, bole menang tak yuyu?hahahhaa..haa...korang pon bole je join..suka suki aje oke!..

tag untuk kak long, hawa, lissa dan semua yang ada dalam blog list saya tu oke!

tata uols..

~wassalam~

2 ulasan:

yuyu on October 10, 2010 at 9:12 PM said... BALAS

lupe nk ckp pastikn org yg di tagged tahu dia tlah ditagged...hehe..

mia on October 10, 2010 at 9:15 PM said... BALAS

baekk yang

 

˙·٠•●♥ mia suka berangan™ ♥●•٠·˙ Dikuasakan Oleh Blogger Template Touch Up by Mia Adnan