--> Off kejap.. | ˙·٠•●♥ mia suka berangan™ ♥●•٠·˙


Assalamualaikum. saya kini mengambil tempahan untuk make up Dinner, Photoshoot, Tunang dan Nikah sekitar Melaka, Negeri Sembilan, Selangor dan Kuala Lumpur. Email me oke : gardisareyou@yahoo.co.uk

Join ChurpChurp Jom!

Tuesday, October 26, 2010

--> Off kejap..

Dicatat oleh m i a di 7:12 AM
Assalamualaikum...


 


morning uols...hari ni jam 7.30 am, saya akan gerak ke Manjong then ke perak tengah untuk settle kan tesis..ohh yeah...akhirnya...lepas ni bole berjoget sebab takde da perabes duit bagai...

 saya mungkin balik hari rabu..kot...

 kepada kawan-kawan yang sambut b'day hari ni...SELAMAT HARI LAHIR ye..

ape-ape pon, sila jaga diri korang oke..






thanks pada yang sudi singgah ke blog kemek ni...

 korang tinggalkan jejak kasih kat shout box oke..nanti balik, siaplah belog korang..hahhaaa


oh yeahhh lupa pulak...

untuk korang yang nak final exam da..




juga untuk kamu Safwan Arif..


semoga berjaya dear...saya doakan kamu oke...amin..amin..


nape bunyi macam sedey je ni me'ah..sengal..

ok da korang...


MySpace


~wassalam~

9 ulasan:

hazman aka species1980 on October 25, 2010 at 8:59 PM said... BALAS

semoga dipermudahkan sepanjang perjalanan..... ;-p

~SukEMakAn~ on October 25, 2010 at 10:04 PM said... BALAS

hehe
all d best jugak tuk mia
*mcm ina ade xm je*
hehe~

mia on October 26, 2010 at 12:04 AM said... BALAS

fazlina :
hhehe..thanks dear..

mia on October 26, 2010 at 12:04 AM said... BALAS

hazman :
thanks ek...

.s.o.f.i.a. on October 26, 2010 at 9:35 AM said... BALAS

mia, nice meeting u!!!

lenkali datang lagi tau...... kita pi makan ikan bakar lak!

alinac lover on October 26, 2010 at 10:18 AM said... BALAS

take care

mia on October 26, 2010 at 4:42 PM said... BALAS

pia :
yeaahhhh..hehehe....oke3..hehe..xsia3 pgi manjong..


alina :
thanks dear

diriku on October 27, 2010 at 4:44 PM said... BALAS

semoga selamat =]

mia on October 27, 2010 at 6:57 PM said... BALAS

diriku :
thanks..hee

 

˙·٠•●♥ mia suka berangan™ ♥●•٠·˙ Dikuasakan Oleh Blogger Template Touch Up by Mia Adnan