--> pagi yang sudah cerah | ˙·٠•●♥ mia suka berangan™ ♥●•٠·˙


Assalamualaikum. saya kini mengambil tempahan untuk make up Dinner, Photoshoot, Tunang dan Nikah sekitar Melaka, Negeri Sembilan, Selangor dan Kuala Lumpur. Email me oke : gardisareyou@yahoo.co.uk

Join ChurpChurp Jom!

Saturday, October 16, 2010

--> pagi yang sudah cerah

Dicatat oleh m i a di 8:20 AM
Assalamualaikum..




saya bangun sangat awal hari ni..tido jam 2 pagi..bangkit sekejap jam  4 pagi sebab mimpi buruk..jadi otak macam bengong-bengong je tadi...

turun katil saya rasa dunia berpinar-pinar, berpusing macam gasing aje...jadi saya golek-golekkan kelapa kepala setinngi 360 darjah..


 

untuk menstabilkan otak yang mengong..mula-mula saya gerakkan tangan dengan gaya pelahan..ke kiri...ke kanan...kanan..kiri....tekgedek..tekgedekk...


seterusnya, pergerakan mula lincah sikit..kapilari darah mula bergerak deras mengepam darah ke seluruh pelosok tubuh..saya mula rasa bersemangat..jadi gerakan menjadi semakin maju..saya mengampang-gampangkan tangan sesuka hati saya..


 

bila badan rasa makin segar bugar..saya mula mengolek-golekkan tangan ke kiri ke kanan..ewaah..hampir-hampir saya menarik gaya michael jakson..



akan tetapi, mengenangkan yang saya ade date pada hari ni, dengan pantas, saya mengambil tuala, dan terkedek-kedek menuju ke bilik mandi..

kesian sekian terima kasih..

~wassalam~




pst : doakan saya selamat pergi dan selamat kembali ye..Nora...tak sabar nak jumpa ni..hoho..haip..saya dating dengan nora ye...hohoho..korang semua..sila jaga diri..safwan, be gud oke!.


8 ulasan:

Umie Nadhirah on October 15, 2010 at 8:34 PM said... BALAS

Banyaknye intro sebelum mandi XD

nusha on October 15, 2010 at 9:01 PM said... BALAS

ala,nak ekott....

~SukEMakAn~ on October 16, 2010 at 5:10 AM said... BALAS

haha
sengal punye budak
yeke gerak gerak mcm icon tu
kalu mcm tu la kan
len kali record, ina nk tgk
ley buat same
hehe~

mia on October 16, 2010 at 7:51 AM said... BALAS

umie :
hahahahaa....kan...saje je bengong3 dear.thanks singgah sini ek...


nusha :
hheheh....tak cakap awal dik, bole follow tadi..

mia on October 16, 2010 at 7:52 AM said... BALAS

ina :
ahhahhaaa...tidakk..malu le mia nnti yang..kompom trafic naek melonjak3 oke...

skool on October 16, 2010 at 12:49 PM said... BALAS

wa...sweet glew entry nie..!!hehe..like3

nur on October 16, 2010 at 5:59 PM said... BALAS

kalau bangun dari katil tu dari tidur jangan trus berdiri, tapi duduk dulu few mins then baru bangun.. so kurangla pening

contest

mia on October 16, 2010 at 6:48 PM said... BALAS

skool :
hehe..thanks syg..

nur :
hehhee..betol3...thanks dear 4 da komen

 

˙·٠•●♥ mia suka berangan™ ♥●•٠·˙ Dikuasakan Oleh Blogger Template Touch Up by Mia Adnan