Rahsia Hadiah dari si dia.. | ˙·٠•●♥ mia suka berangan™ ♥●•٠·˙


Assalamualaikum. saya kini mengambil tempahan untuk make up Dinner, Photoshoot, Tunang dan Nikah sekitar Melaka, Negeri Sembilan, Selangor dan Kuala Lumpur. Email me oke : gardisareyou@yahoo.co.uk

Join ChurpChurp Jom!

Wednesday, October 13, 2010

Rahsia Hadiah dari si dia..

Dicatat oleh m i a di 9:35 PM
Assalamualaikum


sape suka hadiah angkat tangan?siapa tak penah dapat hadiah dari kekasih, sila turun tangan..then pegi kat kekasih tu, sila azan kat telinga dia..ehheh...jokes oke...gurau..gurau..

korang tahu tak, tiap hadiah yang  diberi kepada kawan/kekasih/ isteri/suami korang ada maksud tersirat oke..contohnya, kalau kita ni dapat perfume dari kekasih kita, maknanya, dia nak bagitahu yang badan kita ni berbau sebenarnye..bole terima kenyataan??baek..sila terima oke...hahaa..gurau lagi....





JAM TANGAN      
Tanda mengingati setiap masa dan waktu.

CINCIN       
Tanda ikatan kasih yang abadi.

GELANG  
Tanda mesra

RANTAI LEHER 
Ikatan cinta yang perlu perhatian.

SUBANG 
Tanda penghargaan dan penghormatan. 

KASUT   
Sentiasa mengambil berat/prihatin.

PAKAIAN/KAIN
Semoga kasih berkekalan dan dekat selalu.

PAYUNG
Tanda kasih dan sentiasa ingin melindungi.

BINGKAI GAMBAR              
Sentiasa merindu dan tak ingin berjauhan.

BUKU
Bersifat terbuka dan bertolak ansur.

BUNGA
Tanda perkenalan dan tanda sayang

COKELAT
Semanis cintamu.

LAGU/CD/KAD UCAPAN    
Mengabadikan cinta

SEJADAH DAN ALQURAN  
Kekasihnya itu menyayanginya dunia dan akhirat.

Psssssttt, hehehehehe.... Satu lagi, zaman mellinieum ni –
HANDPHONE –tandanya kau jangan lari dari ku; aku akan cari mu walau di manapun, melainkan kalau handphone tu ditutup..... [kuang kuang kuang]



HADIAH PALING BERHARGA DALAM DUNIA : MASUK MEMINANG!!! tandanya dia serius dan betul-betul seriuss..! auuww...

jadi, ada sape-sape nak kasi hadiah kat saya? (hape kene mengena pulak ni?) haiippp

oke da..

~wassalam~


10 ulasan:

cik QasehThya on October 13, 2010 at 6:41 AM said... BALAS

emm...
kalau tetibe org tak dikenali nak bg hadiah meminang macam ane??...
hurmm....

^_^

Nur Hawa Mohd Zin on October 13, 2010 at 6:44 AM said... BALAS

cincin,baju,kasut,lagi pernah..hp ngan usaha ni.wakakak..nice sharing mak cik

~SukEMakAn~ on October 13, 2010 at 7:21 AM said... BALAS

waaaa!
penah dapat gelang rantai baju dengan kasut!
weeeeeeee
hehe
meh nk bg cekelat kat mia
hehe

mia on October 13, 2010 at 7:28 AM said... BALAS

Qaseh :
hehehhee...mksudnye, dia seyes la tu yang..mgkin kamu xkenal dia, tp dia kenal kamu..

hawa :
hahahaa..ok3...semoga berjaya..

ina :
huwaa..seyes ni..nak..nakk

skool on October 13, 2010 at 7:41 AM said... BALAS

sy pnah dpt kiss..ape mksudnye mkcikk?hehe

mia on October 13, 2010 at 7:51 AM said... BALAS

skool :
haip..tu suruh cepat kawen...kawen cepat-cepat..nak??jum kawen..jum la...hahaa

skool on October 13, 2010 at 7:59 AM said... BALAS

hahaha...sweet je cik mia nie tau..!~

Un Phat Lee on October 13, 2010 at 2:04 PM said... BALAS

gua bagi kasih sayang.ehe XD

nusha on October 13, 2010 at 7:49 PM said... BALAS

heheh,nicela entry ni..suke2..

mia on October 13, 2010 at 9:26 PM said... BALAS

skool :
ahahahaa...thanks dear..

phat lee :
wow...so sweet...ikhlas tu penting..

nusha :
hahahahaa..nnti mintak kat bf hadiah meminang ea

 

˙·٠•●♥ mia suka berangan™ ♥●•٠·˙ Dikuasakan Oleh Blogger Template Touch Up by Mia Adnan