--> saya bertuah.. | ˙·٠•●♥ mia suka berangan™ ♥●•٠·˙


Assalamualaikum. saya kini mengambil tempahan untuk make up Dinner, Photoshoot, Tunang dan Nikah sekitar Melaka, Negeri Sembilan, Selangor dan Kuala Lumpur. Email me oke : gardisareyou@yahoo.co.uk

Join ChurpChurp Jom!

Thursday, October 14, 2010

--> saya bertuah..

Dicatat oleh m i a di 12:45 PM
Assalamualaikum..



baeklah..mengaku dengan jujur..hari ni bangun sangat lewat..hahhaa...tapi seyes syiok bangun lambat ni kan..hehhe..lepas burak sejam dua dengan safwan arif, bangkit mandi, beli makan...then hadap lappy..

seyes wehh..dari lepas borak dengan dear...saya pandang lappy sekejap..pastu geleng kepala..ok mia..kawal nafsu...mandi dulu ye..then lepas mandi...renung lagi lappy dengan penuh bernafsu..ohhh tidakkk....makan dulu mia..makan....baek..ikot cakap safwan...then turun cafe beli makanan..kaki mengeletar je tak tahan nak bukak lappy..seyes saya tak tipu...

da sampai umah...laju-laju bukak tudung..laju-laju on suis...laju-laju taip password..then taraa...saya di depan lappy sambil tersenyum kepuasaannn..muhahahahaha..

on facebook..huwaa..ade 6 notifikesen...muka da bangga..yeah..ada gak orang yang ingatkan saya kan..hehe

satu antaranya dari lizzie si katak pink..OMG!!!omg...saya berjaya...haha..seyes tak percaya...lizzie ni, ada buat small contest, sape yang berjaya teka yang mana satu beliau dalam picture, akan dapat souvenir..so semalam just suka suki je masuk..hahaa..then taraaa.....saya memang bertuah kan..

thanks sangat-sangat Lizzie..klik sini ea kalu tak percaya..hohoho....

baek lah...nak makan...then nak blogwalking..yeah..tunggu saya oke...

~wassalam~

MySpace 
pst : saya rasa kan, saya ni memang seorang peneka yang baek tau..seyes weh.. 

4 ulasan:

skool on October 13, 2010 at 10:59 PM said... BALAS

hahahha...taniah beb..tk ley bla kawal nafsu yee? =P

mia on October 14, 2010 at 12:02 AM said... BALAS

skool :
hahahhaaa....rindu lame bukak blog la dear...

~SukEMakAn~ on October 14, 2010 at 6:59 PM said... BALAS

haha
seyes mia
ina pon sama
bangun2 je mesti xsaba saba nk on9
mcm bende wajib lak kan
hehe
tp mia xpela
ade gak mase
ina sknk nie sebok sket
traffic pon da kurang
kalu nk bia je
sayang kan
kene gak cari masa nk bw
kalu x penat jela selama ni blog
xpuas blog kalu xde org bace
wpon kite taw org tesayang bace
hehe
ops tepanjang plak
hehe~

mia on October 14, 2010 at 7:44 PM said... BALAS

ina :
hahaha..betul3..mmg wajib bukak hari3 kan..hehe....

 

˙·٠•●♥ mia suka berangan™ ♥●•٠·˙ Dikuasakan Oleh Blogger Template Touch Up by Mia Adnan