--> simpang kodok | ˙·٠•●♥ mia suka berangan™ ♥●•٠·˙


Assalamualaikum. saya kini mengambil tempahan untuk make up Dinner, Photoshoot, Tunang dan Nikah sekitar Melaka, Negeri Sembilan, Selangor dan Kuala Lumpur. Email me oke : gardisareyou@yahoo.co.uk

Join ChurpChurp Jom!

Thursday, October 7, 2010

--> simpang kodok

Dicatat oleh m i a di 2:06 PM
Assalamualaikum..


baru lepas lunch...harga makanan kat cafe ni kadang-kadang murah..kadang-kadang mahal kemain lagi...hahahaa..takpela..hari ni kira macam naseb baik bagi saya oke..hehhee

ha...pastu masa dalam lif nak naek umah tadi...ade 2 orang lagi awek yang naek sama-sama saya...suara diorang beborakk..makkk aiii..meriah bukan maen oke..seyes saya tak tipu..hahaa...makcik-makcik ni borak pasal simpang kodok..betul-betul macam kodok...(oke jokes!)

saya angkat kening kejap pastu dok pasang telinga dengar diorang borak..rupanya simpang kodok tu adalah nama bentuk koyakan pada baju...ala...biasa kan bila kain tersangkut kat paku, then dia jadi koyak 3 segi kan...korang dapat bayangkan tak ni?...

pastu bila diorang turun kat tingkat 4, lif tutup je teros saya berbunyik..simpang kodok, takde rupe kodok pon..

alalalalaala


~wassalam~

9 ulasan:

nusha on October 6, 2010 at 11:15 PM said... BALAS

ade2 je ea~~

mia on October 6, 2010 at 11:28 PM said... BALAS

nusha :
hahahah...xde kije..

Nur Hawa Mohd Zin on October 7, 2010 at 12:27 AM said... BALAS

bahasa mana simpang kodok tu..huhuh

~ miar nanti kalu boleh buat word kat komen ni ye...susah lah ~

Kuman Chaos on October 7, 2010 at 8:05 AM said... BALAS

ada rupa kodok ke koyakan camgitu? :)

Kuman "ekor.." Entry

mia on October 7, 2010 at 9:21 AM said... BALAS

hawa :
hahahaa..ntah le yang, aku pon 1st time dgr..erk...word utk komen?mksudnye?

kuman :
haha..xtahu la..org dulu-dlu kan...

Nur Hawa Mohd Zin on October 7, 2010 at 9:28 AM said... BALAS

word verification mia...ada kat kotak komen..

mia on October 7, 2010 at 9:40 AM said... BALAS

owh yg nk komen tu kene letak huruf tu ek..lagi susah kot awe bile buat gitu..bkn eh?

skool on October 7, 2010 at 11:06 AM said... BALAS

ishhh...nkal dak nie..jaga tepi kaen org nie..hahhaa..=P

mia on October 7, 2010 at 11:44 AM said... BALAS

skool :
hhahahaa...da terdengar kot..hoho

 

˙·٠•●♥ mia suka berangan™ ♥●•٠·˙ Dikuasakan Oleh Blogger Template Touch Up by Mia Adnan