Tag dari Fazlina | ˙·٠•●♥ mia suka berangan™ ♥●•٠·˙


Assalamualaikum. saya kini mengambil tempahan untuk make up Dinner, Photoshoot, Tunang dan Nikah sekitar Melaka, Negeri Sembilan, Selangor dan Kuala Lumpur. Email me oke : gardisareyou@yahoo.co.uk

Join ChurpChurp Jom!

Tuesday, October 19, 2010

Tag dari Fazlina

Dicatat oleh m i a di 9:49 AM
Assalamualaikum..

nak kena cepat-cepat post entry sebab nak ke kelas ni, ade kuiz..sila doakan saya oke...baeklah..nak ucap thanks sangat-sangat pada budak fazlina yang suka makan ni..hehe..thanks dear untuk tag ni..




5 ciri lelaki/perempuan idaman
  • suka dan bole terima baek buruk keluarga saya
  • suka makan dan suka tido macam saya
  • suka maen dota macam saya
  • suka saya sangat-sangat
  • suka suki...hohohoh
(saket hati betul tengok jawapan ni kan..hahah)


5 orang yang anda pernah minati sepanjang hidop anda
  • encik adnan ketika umur 23 tahun
  • puan zaharah ketika umur 23 tahun
  • puan atiqah ketika umur 23 tahun
  • puan aaina ketika umut 23 tahun
  • muhammad safwan arif ketika umur 23 tahun

5 perasaan kalau keluar dengan orang yang diminati
  • rasa nak nanges..hahahaa...seyes, tu memang rasa
  • rasa nak makan macam-macam..time tu la rase nak makan secret resipe, nak makan sushi..nak makan choco top..semua laa
  • rasa nak berhentikan masa..hahahha
  • rasa sedih sangat-sangat bila dia hantar sampai ke pagar..
  • rasa risau sangat-sangat selagi tak dapat mesej cakap 'mia..saya da kat umah'..

  5 tempat sepesel yang mungkin akan dilawat bersama yang diminati
  •  Pulau pangkor
  • Taman bukit koman..haha
  • Mekah..amin..amin
  • Venice...
  • Taj Mahal..(ehem..ehem)

5 tajuk lagu yang anda akan menyanyi untuk yang disayangi
  • Hilang by babap
  • kau kusayang by siti
  • adinda kekanda by atilia & monoloque
  • ku pohon restu ayah bonda by mamat
  • memori tercipta by shila

 oh yeahh..selesai...teringin nak tag :
(seyes teringin nak tengok korang mengarut ape kat sini nnti..hahahahaa.....)



so, sape nak try tag ni, silalah ek..alaa..takde nama orang dalam tag ni, bole je join..sesuka suki hatimu oke..hehe..gud luck uollss...

~wassalam~

pst : thanks safwan kejut saya study..hehehe...even liat nak bangun, sabar je pokcik ni kan..tqvm dear..

11 ulasan:

yuyu on October 18, 2010 at 9:25 PM said... BALAS

ohhh termasuk jgk yuyu disitu..insyaallah nnt kami buat naa...

hamzah ian on October 18, 2010 at 10:03 PM said... BALAS

rajin main tag

Farah Sygs on October 19, 2010 at 4:36 AM said... BALAS

sis maen dota??fuyoo...sy dota pon xreti maen..hik3

mia on October 19, 2010 at 5:31 AM said... BALAS

yuyu :
ok dear...seyes nak thu ape yuyu mengarut kt situ nnti..haha


hamzah ian :
hehe..suka suki je majah, join la ye if free..

farah :
hahahahaa....sikit-skit je

~SukEMakAn~ on October 19, 2010 at 6:10 AM said... BALAS

taj mahal ye?
ehem ehem!
haha

mia on October 19, 2010 at 7:24 AM said... BALAS

ina :
hahahahaa...malu...

dd dudu on October 19, 2010 at 8:12 AM said... BALAS

lagu kalau berpacaran x masuk list ke mia? :D beshhhh

mia on October 19, 2010 at 8:38 AM said... BALAS

dd :
hhehee...cube dd dgr lagu adinda kekanda tu..sweet gile

akubiomed on October 19, 2010 at 8:51 AM said... BALAS

Banyak benau Dik Non punya checklist kalau macam cari pakwa mata sepet. Tentang Suhshi saya memang tak suka makan. Isteri saya orang Melaka dan saya boleh dikatakan orang Melakau juga walaupun duduk bandau ;-) Selamat menyambut negeri Melaka maju 10.10.1o tumpang bangga

Atiqah Adnan on October 20, 2010 at 8:41 PM said... BALAS

puan atiqah ketika 23 tahun?
biar betul.. masa tu kalong ngah buat ape eak.. sekarag dah 26 tahun daaa.. tua daaa

mia on October 21, 2010 at 2:30 AM said... BALAS

biomed :
hehehe...sekadar settle kan tag je..owh ye ke org melaka, mane ek?

btw, thanks ek singgah sini..


kak long :
hahahaa..ko kat poli kot time tu..kan?

 

˙·٠•●♥ mia suka berangan™ ♥●•٠·˙ Dikuasakan Oleh Blogger Template Touch Up by Mia Adnan