Tag dari Nusha | ˙·٠•●♥ mia suka berangan™ ♥●•٠·˙


Assalamualaikum. saya kini mengambil tempahan untuk make up Dinner, Photoshoot, Tunang dan Nikah sekitar Melaka, Negeri Sembilan, Selangor dan Kuala Lumpur. Email me oke : gardisareyou@yahoo.co.uk

Join ChurpChurp Jom!

Wednesday, October 13, 2010

Tag dari Nusha

Dicatat oleh m i a di 2:42 PM

Assalamualaikum..

acely, entry ni da 2, 3 hari tersimpan dalam draf..hehhee..thanks cik nusha dear untuk tag ni...makk oii..banyaknye soklan..hahhaa...takpe-takpe..akak jawab dengan senang hati oke dik..hehee..thanks again nusha..




1. Apa benda paling penting dalam hidup korang?

 kasih sayang..

 
2. Benda terakhir yang korang beli  guna duit korang?

tiket bas mayang sari Melaka-KL rm12 aje..

 
 3. Dimanakah tempat korang akan langsungkan perkahwinan dan apakah temanya nanti?

Alai Melaka, erk..tema..tak sure lagi...merah kot..auuww!

 
4. Adakah korang sedang bercinta sekarang?

yup..hangat..

 
5. Berapa lama korang akan mencintai kekasih korang?

dari 010110..so sekarang 9 bulan 1 minggu 5 hari..hoho

 
6. Di mana korang selalu jumpa kekasih korang?

erk..banyak tempat kot..tg malim, shah alam, bukit jalil, restoran jejantas sg buloh, sunway piramid, summit, melaka..Raub je belum lagi..hahaa

 
7. Novel/buku/majalah terakhir yang dibeli?

komik bole? Twinkle 1,2 dan 3 by KIM Da-hee (Gempak Starz Collections)

 
8. Apakah nama penuh korang?

Nor Jamiah Binti Adnan

 
9. Antara mak dan ayah, mane korang lebih mesra?

dua-dua kot..hehee..seyes saya manja dengan mereka berdua..


 10. Namakan orang yang betul2 korang nak jumpa dalam hidup korang?

Iman Nur Aisyyah..anak buah saya..memang nak jumpa sangat-sangat..



11. Adakah korang basuh baju korang sendiri?

opkos..tapi guna mesin la..hehe


12. Dimanakah tempat yang betul2 korang nak pergi?

mekah..nak bawak ibu ayah..dengan suami..


13. Pilih salah satu, peluk atau cium?

nak dua-dua..nak peluk then cium, bole?tamakkan??hahaha


 14. Beritahu 3 benda tentang org yang tag? 

nama penuh beliau, Nurul Farehah Binti Ahmad Shah, dilahirkan pada 18 Oktober 1988, dan sudah berpunya..ewaahh..hehe


15. 5 benda yang paling disayangi dalah hidup

  • family
  • kekasih
  • kawan-kawan
  • harta benda
  • diari MIA
  •  
16. 5 lagu yang paling suka dan selalu dengar 
  • inie miney by justin bibir..sms masuk keluar lagu ni.so, byk kali dengar..
  • menatap matamu by Aril..safwan call akan keluar lagu ni..
  • im yours by jason maras...sape-sape call keluar lagu ni.. 
  • lagu-lagu by girl generation  
  •  lagu In-team..suka sgt!

    17. Bila tarikh lahir dan kat mana korang sambut tahun lepas

    20 Mac 1987, tahun lepas sambut di KFC tg malim..suprise party by Safwan Arif..hehe..


    18. 5 rakan blogger yang korang nak tag :

     sekian saja..ehehe...rasa cam manja-manja pulak entry ni kan..hahaa

    gud luck semua..

    ~wassalam~ 

    7 ulasan:

    dd dudu on October 13, 2010 at 12:33 AM said... BALAS

    mia, hehe thanx tag, tp dd simpan dalam draft xtau laa bape lama nanti haha jgn mara ;p

    thanx tauu ;)

    nusha on October 13, 2010 at 1:07 AM said... BALAS

    thnx tau kak mia sudi dtag n sttlekan keje skolah tu..
    heheh..

    yuyu on October 13, 2010 at 1:46 AM said... BALAS

    tak penah d tagged..nak jwb soklan mne nih?soriii yekk...kah kah kah

    yuyu on October 13, 2010 at 1:52 AM said... BALAS

    nak jwb soklan ape ek?xpenah main tagged2 nih..kah3

    Nur Hawa Mohd Zin on October 13, 2010 at 3:07 AM said... BALAS

    huhu..kena buat ek? baik...

    mia on October 13, 2010 at 5:14 AM said... BALAS

    dd :
    hehehe..xpe yang..asal ade draf oke la tu..hehhe

    nusha :
    no biggie yang..nusha pon thanks tag kat akk ea

    mia on October 13, 2010 at 5:15 AM said... BALAS

    yuyu :
    hahaa..semua soklan di atas yang..hehehe

    hawa :
    haa...kene buat oke..

     

    ˙·٠•●♥ mia suka berangan™ ♥●•٠·˙ Dikuasakan Oleh Blogger Template Touch Up by Mia Adnan