Taman Cinta | ˙·٠•●♥ mia suka berangan™ ♥●•٠·˙


Assalamualaikum. saya kini mengambil tempahan untuk make up Dinner, Photoshoot, Tunang dan Nikah sekitar Melaka, Negeri Sembilan, Selangor dan Kuala Lumpur. Email me oke : gardisareyou@yahoo.co.uk

Join ChurpChurp Jom!

Wednesday, October 13, 2010

Taman Cinta

Dicatat oleh m i a di 10:48 AM
Assalamualaikum..


saya bangkit jam 7 lebih...tapi sampai sekarang masih di atas katil..guling kiri...guling kanan..auuuww..tapi tadi keluar kejap pegi toilet...saya jengah ke balkoni..ohhh..nampak burung menari-nari...ohhh dapat rasa angin sepoi-sepoi bahasa...ohh lagi..dapat lihat awan berarak lembut...saya jadi pelik..

kalau tadi jengah saje..kali ni saya jenguk pulak..jenguk ni lebih sikit je dari jengah..faham tak ni??haiipp...ok baeklah..bila da jengah..eh silap..jenguk..jenguk oke..saya nampak pula kucing berkeliharan dan bergurau senda sesama sendiri...toleh kiri...nampak anjing sedang mengawan..eh!..erkk.cepat-cepat saya tutup mata..seyes saya tipu oke..patu toleh kanan..huwaa..nampak anak-anak gadis sedang ketawa riang..patu pandang bawah, nampak jejaka-jejaka idaman tengah melangkah gagah baru balik kuliah..

saya jadi makin pelik..kenapa saya nampak yang indah-indah saje ni..ok fine, anjing mengawan tadi kira indah je sudah..diam oke..hoho..pastu, saya masuk bilik then baring lagi....tengok ada satu notipikesen kat muka buku..ohh dari abang taf rupanya..jadi saya balas laju-laju..abag taf balas balik laju-laju..kami masing-masing menambah kelajuan membalas..haa sudah..ape aku merapu ni..grrrrr....

then, baru kejap tadi sebelum saya tulis entry ni..saya bermuhasabah diri sekejap..saya pejam mata..patu celik mata..patu pejam lagi celik lagi pejam lagi patu tak celik-celik..hahhaa..bengongg mia..ahhahaaa..seyes entry ni sengal...

jadi, kesimpulannya..saya jadi macam ni sebab semalam saya jatuh lagi..yaya..jatuh..tapi kali ni jatuh yang sangat indah...hoho..saya jatuh cinta lagi..yee betol..jatuh cinta oke...hhoho..saya jatuh cinta dengan encik Safwan Arif untuk kali ke 987 kali..pecaya tak?pecaya taakkk??

hoho..da lame tak jumpa..dekat sebulan oke..then saya gedik-gedik bagi mesej..safwan..dia balas..ye mia..saya balas..free tak?..dia balas..free syg, nak burak?...saya jawab..nak jumpa..dia balas..sekarang..saya jawab..haa...dia balas..jap...lima minit lepas tu, dpt call :

mia siap-siap...sejam lagi saya sampai..

tahu saya buat ape..saya menangis..seyes saya tak tipu..menangis yang bersungguh-sungguh..tapi sambil menari tango..hoho..pecaya tak?baek.sila pecaye oke..

hahhaa..ook da..

~wassalam~

pst : tahan je la korang baca entry ni kan..btw, i lap uolss lahh!

6 ulasan:

leeyana on October 12, 2010 at 9:20 PM said... BALAS

hehe...so sweeettttt...
cam best jek...huhu

mia on October 12, 2010 at 9:22 PM said... BALAS

leeyana :
hhehee...thanks dear.

~SukEMakAn~ on October 13, 2010 at 7:34 AM said... BALAS

mia sengal!
hehe

skool on October 13, 2010 at 7:43 AM said... BALAS

hahahaha..cik mia..cik mia..!!~

mia on October 13, 2010 at 7:45 AM said... BALAS

ina :
hahahahaa....bukan mia lah ina..ubi..ubi yang sengal..

mia on October 13, 2010 at 7:51 AM said... BALAS

skool :
hohoho..muhahahaha...miahahahaa

 

˙·٠•●♥ mia suka berangan™ ♥●•٠·˙ Dikuasakan Oleh Blogger Template Touch Up by Mia Adnan