Terima kasih.. | ˙·٠•●♥ mia suka berangan™ ♥●•٠·˙


Assalamualaikum. saya kini mengambil tempahan untuk make up Dinner, Photoshoot, Tunang dan Nikah sekitar Melaka, Negeri Sembilan, Selangor dan Kuala Lumpur. Email me oke : gardisareyou@yahoo.co.uk

Join ChurpChurp Jom!

Friday, October 15, 2010

Terima kasih..

Dicatat oleh m i a di 11:29 AM
Assalamualaikum..




sedih hari ni last day kuliah hari jumaat..next week, just tinggal kuliah hari selasa je, tu pun yang terakhir juga..huhuh..lepas ni takde lagi kena bangun pagi-pagi, beratur nak naek bas..lepas kuliah salam-salam lect...pastu borak dengan kawan-kawan dalam lif..takde da...takde da tu semua oke..huhu...mula-mula mesti rasa macam..wahhhhh..leganya....bole membongkang sesuka suki...tapi, trust me..bila da sebulan, 2 bulan, 3 bulan dan berbulan-bulan..mesti rasa macam..aduhh...rindunya nak rebut-rebut bas..rindu nak makan kat mamak, rindunya kena denda lewat pulang buku library..huhuhu...rindu serindu rindunya....

since tadi kelas yang terakhir..so ada la sesi bergambar dengan lect..huhu..sedih..pastu ada salam-salam macam biasa...sedih lagi...pastu tiba-tiba eja, seorang sahabat saya, panggil..mia, sini jap...ewah..hati da debar-debar oke..then terkedek-kedek jalan...eja tanya..kaki da oke...saya jawab oke sikit kot..then beliau senyum malu-malu..hahaha..eja ni memang pemalu sikit oke...ohh bukan..pemalu banyak...hal ini dapat dibuktikan dengan kemenangan award sahabat yang paling pendiam sepanjang 4 tahun pengajian  masa malam pra graduasi kat Langkawi aritu...hahaha..cayalah eja...see, sila percaya oke..

rupanya eja nak kasi saya hadiah..ohh my..terharu sangat..takde sape pon kasi saya souvenir dari langkawi..saya tak kesah pon..just bila eja hulur tu, saya rasa terharu...hhuhu..seyes terharu...ehhee..thanks eja...thanks sangat ek...kata eja...ni dari dia dan seorang lagi sahabat..khatijah...thanks katty...aduh..sedih..

 
ewah..cokolat oke...suka..suka sangat..


 kipas kecik dari Langkawi..


then bila da gerak balik kolej, kami singgah kampus dulu..sebab nak cocok duit..haha...bila settle semua, mesti dapat resit kan..lagi sekali nak buktikan kecomelan budak bernama eja ni, masa borak-borak dalam bas, tangan dia tak duduk diam..kami borak..tapi saya perati je dia..hhahhaa...nak tahu dia buat ape??

 resit da jadi sampan..eja..eja..hahaha


rupanya, dok kusyuk mendengar, tangan dia pon tekun berjalan..hahaha...seyes kiut giler..pastu bila da kena tegur dengan saya..malu-malu kucing pulak..adoiiyaii...


 ini lah eja...Nur Hejah Mustafa...


terima kasih sahabat..

~wassalam~



ikhlas dari,

11 ulasan:

nusha on October 14, 2010 at 8:35 PM said... BALAS

waaa,daim..
masih byk drumah sy..
tak lalu nak hbskan~~
heheh,akak dh hbs blaja ea??
bstla gtukan.

Nur Hawa Mohd Zin on October 14, 2010 at 9:31 PM said... BALAS

dah habis belajar ke? lepas ni leh kahwin..hehe

mia on October 14, 2010 at 9:37 PM said... BALAS

nusha :
huwaa..seyes banyak daim ni??bestnye...bak sikit yang..hehe..haa..abes da..praktikum pulak lps ni..

hawa :
hahahaa..haipp..kene praktikum dulu yang..

nusha on October 14, 2010 at 10:32 PM said... BALAS

boleh3,mai sni tau..

nur on October 14, 2010 at 11:43 PM said... BALAS

sweetnya member tu..

ALL IN ONE

Nur Hawa Mohd Zin on October 15, 2010 at 1:03 AM said... BALAS

hahah...apa plak..lalala...ok good luck

beLLa on October 15, 2010 at 1:47 AM said... BALAS

nakla cket daim.. suke! ;p

mia on October 15, 2010 at 1:54 AM said... BALAS

nusha :
hehehe..pos dik..pos..hahahhaa

nur :
yup..she's so sweet kan..hehe

mia on October 15, 2010 at 1:55 AM said... BALAS

hawa :
hehee...betul la...kan??

bella :
hehee...abes da dear.....thanks komen ea..

nusha on October 15, 2010 at 2:04 AM said... BALAS

alamak,pos lembik t kak..
heheh..
meh join GA..

mia on October 15, 2010 at 2:09 AM said... BALAS

nusha :
hehehee...jokes je yang...ok3..nnti akk singgah ek

 

˙·٠•●♥ mia suka berangan™ ♥●•٠·˙ Dikuasakan Oleh Blogger Template Touch Up by Mia Adnan