--> Tolong mama | ˙·٠•●♥ mia suka berangan™ ♥●•٠·˙


Assalamualaikum. saya kini mengambil tempahan untuk make up Dinner, Photoshoot, Tunang dan Nikah sekitar Melaka, Negeri Sembilan, Selangor dan Kuala Lumpur. Email me oke : gardisareyou@yahoo.co.uk

Join ChurpChurp Jom!

Monday, October 25, 2010

--> Tolong mama

Dicatat oleh m i a di 12:44 PM
Assalamualaikum..


sedang gigih ber'blogwalking' tadi..then terjumpa blog mama wanie ni...kesian kat beliau, da lame jadi blogger..tp bila tukar url, kawan-kawan di url lama semua tak dapat nak jejak semula..

mama wanie ni mencari rakan-rakan blogger yang kenal dia melalui url lama beliau..sila lihat entry ini yee..

sekarang mama wanie da tukar url baru..saya tak tahu sebab ape beliau tukar..

jadi kawan-kawan dan kamu..kamu..kamu serta kamu yang singgah di blog saya ni..kalau kenal mama wanie, sila rujuk ke url baru beliau ye..


ehhee....sharing is caring my dear..


kepada mama wanie, tak moh sedey-sedey..hehee


~wassalam~

7 ulasan:

cik shara gadis bunga on October 24, 2010 at 9:53 PM said... BALAS

heheh
go mama go!

aNiSa hANg tUaH on October 25, 2010 at 12:24 AM said... BALAS

mama..
jangan sedih
heee
(:

mia on October 25, 2010 at 12:57 AM said... BALAS

bunga :
hehee...thanks dear support sini..

anisa :
ehhehe..tq ek komen nisa..

alinac lover on October 25, 2010 at 8:37 AM said... BALAS

lor..naya jugak tukar url ek..seram~

mia on October 25, 2010 at 9:54 AM said... BALAS

alina :
tu laa..huhu...payah nk cari balik...

Cik Dya on October 26, 2010 at 2:18 AM said... BALAS

baiknya hati mia ... bagus2 ...

mia on October 26, 2010 at 3:33 AM said... BALAS

cik dya :
hehehe...thanks dya...saje je tlg3, mane tahu kene kat kite

 

˙·٠•●♥ mia suka berangan™ ♥●•٠·˙ Dikuasakan Oleh Blogger Template Touch Up by Mia Adnan