--> Wedding Dress | ˙·٠•●♥ mia suka berangan™ ♥●•٠·˙


Assalamualaikum. saya kini mengambil tempahan untuk make up Dinner, Photoshoot, Tunang dan Nikah sekitar Melaka, Negeri Sembilan, Selangor dan Kuala Lumpur. Email me oke : gardisareyou@yahoo.co.uk

Join ChurpChurp Jom!

Sunday, October 3, 2010

--> Wedding Dress

Dicatat oleh m i a di 10:17 AM
Assalamualaikum..

bila baca entry semalam, rasa macam ngeri pon ada..hahaha..gile mia buat entry macam tu ek..yela..semalam tido dekat jam 4am..lagi-lagi alone..jadi banyakkkk sangatt berfikir...itu la mia oke...maaf ea Safwan Arif..hehe..marah betul pokcik tu bila baca entry saya yang ini..hahhaa...

ok baeklah..sekarang ni saya da berfikiran waras kembali oke..so nak share dengan korang movie yang saya tengok semalam...memang sedih gile wehh...huhu...

Wedding Dress 


movie ni mengisahkan tentang kehidupan seorang pereka gaun pengantin dengan anak tungal dia..mula-mula, mak budak ni selalu sibuk dengan keja dia, but pertengahan cerita, dia banyak spend masa dengan anak perempuan dia ni..pegi picnic, karaoke..macam-macam la..cerita ni memang sangat berpijak di bumi yang nyata..maksudnya, bukan movie yang melalut-lalut...sangat hebat..konpom korang nangis la..hahha

so,saya minta maaf pasal entry semalam..banyak tanda tanya kan?hahhaa..maaf..maaf..mari kita sama-sama doakan kesihatan dan kecemerlangan bersama oke semua?

ok da..

~wassalam~

pstt : pokcik..im really sory oke..gud luckk dearr... 

8 ulasan:

~SukEMakAn~ on October 2, 2010 at 8:21 PM said... BALAS

nak tgk la cite nie!
=)

mia on October 2, 2010 at 8:40 PM said... BALAS

fazlina :
tengok yang...seyes tak tipu..sedih sgt..watak budak perempuan tu mmg macho sgt..

Nur Hawa Mohd Zin on October 2, 2010 at 9:32 PM said... BALAS

lama dah tak layan cerita ni..sebab panjang sangat..heheh..kalu kat u boleh lah nak layan lama-lama...kat umah tak dapat lah

mia on October 2, 2010 at 9:53 PM said... BALAS

hahhaa...aku mlm3 suka layan muvie..tp yang abes sejam lebih je la..yg drama, lame kot nak abes..kene tunggu cuti pnjang..haha

skool on October 3, 2010 at 12:47 AM said... BALAS

nnt share la cite tue ngn sy!!~ hehe

mia on October 3, 2010 at 8:02 AM said... BALAS

sayang :
bole je pokcik..nnti sy cite kan ek..

Wahida Nasution Thakhrim on November 28, 2010 at 10:02 PM said... BALAS

suka la cerita2 macam ni..

mia on November 28, 2010 at 10:09 PM said... BALAS

wahida :
hehee..same la..sedih gileee

 

˙·٠•●♥ mia suka berangan™ ♥●•٠·˙ Dikuasakan Oleh Blogger Template Touch Up by Mia Adnan